Crazy Panda

* Vizualizácia v orezovej ceste je iba názorná. Ak si chcete štýl presne umiestniť, kliknite na tlačidlo Designer. Ak nemáte vybraný názov zariadenia, pokračujte vybratím štýlu stlačením „To potrebujem“, tlačidlo Designer vám ponúkneme neskôr.

Crazy Panda[ cra0015 ]

Želáte si ochranný kryt s vlastným obrázkom, aby vynikla vaša osobnosť? Nie je nič jednoduchšie, než si zvoliť kvalitný polykarbonátový kryt, na ktorý vám obrázok vytlačíme až po kraje. Od tejto chvíle bude váš telefón nielen maximálne ochránený, ale budete stále počuť „Jéééj, ukáž, to je super! Cena od 19.90€..

Motiv

Vybrané zariadenie: APPLE iPhone 5

Vyberte typ krytu

ULTRA CASE

Kryt je vyrobený z kvalitnej imitácie talianskej kože (má úložisko pre platobné karty). Prednú stranu zložíte do stojanu. Telefón pripevníte pomocou obojstrannej samolepky.

TOUGH CASE

Tough case má dve vrstvy pre zvýšenie odolnosti (vnútorná gumená, vonkajšia pre prenesenie Vami vybraného obrázku). Gumená časť má vonkajší rámček k zvýšeniu ochrany displeja. Tough case je de facto nezničiteľný. 27.9  €  s DPH

SNAP CASE

Snap Case jednoducho nacvaknete "snapnete" na Váš telefón. Je tenký a ľahký a určený pre všetkých, čo hľadajú originálny ľahký kryt s vlastným dizajnom. 18.9  €  s DPH
Designer